Nya tips för Stryktipset varje lördag

by:

BlandatCasinoSpel

Stryktipset är ett av Svenska Spels äldsta spel. Det går ut på att tippa rätt resultat i 13 fotbollsmatcher för att kamma hem storvinsten. För att vinna behövs minst 10 rätt av 13, men vinstsumman beror på spelpotten och man delar den med andra vinnare, och vinsten kan därför variera väldigt mycket från vecka till vecka, även med lika många antal rätt. En garantifond ser till att om det är bara är en vinnare med 13 rätt, får denne minst en miljon i vinst, oavsett hur stor potten är.

Spela alltid med stryktipsförslag

Många spelar efter särskilda system för att spara tid på att fylla i kupongen så kallat stryktipsförslag och stryktipset tips. Att tippa 13 rätt är riktigt svårt och det kräver mycket kunskap om alla lagen som är med och spelar, och ett system består av olika garderingar och säkrare vinster för att öka sina chanser till fler rätt . Men ett annat sätt är att ta del av de förslag som Svenska spel kan erbjuda. Du kan få tips från experten, se vad resten av Sverige tippat, ta del av senaste match-formen och på så vis göra ett mer eller mindre informerat val. Om du låter experten välja raderna åt dig har du visserligen en god vinstchans, men risken är ju såklart att många andra lämnar in samma tipskupong som dig och du tvingas dela på potten med fler än om du själv valde dina rader. Nya tips varje vecka dock!

Vinsterna är sällan riktigt stora på stryktipset. I genomsnitt blir det inte mer än en miljonär om året, och räknar man med de senaste tjugo åren är den genomsnittliga 13-rättsvinsten inte mer än lite drygt 25000. Men visst har det funnits storvinnare. 13 personer har vunnit 10 miljoner under de senaste 10 åren. Den största vinsten någonsin var under 2011 där en ensam vinnare kammade hem 20,3 miljoner svenska kronor. Det var inte bara största stryktipsvinsten, utan största tippvinsten i Norra Europa. Bra att veta här är att vinnaren spelade efter ett eget system, och spelade bara 64 rader, och var alltså inte en ovan tippare. Under 2010 delades dock en av tiomiljonvinsterna ut till någon som bara tippat 8 kr, och alltså inte använt sig av ett system överhuvudtaget. Året innan vann en äldre man 10 miljoner – och då hade han tippat i över 30 år utan större vinst.

Stryktipset kan absolut leda till en storvinst, men huruvida man tar hem storkovan eller ej beror till lika stor del på vad andra tippat som vad du själv tippar, och om du hellre vill vinna en något säkrare medelstor vinst – använd de olika förslagen som Svenska Spel ger dig, de finns där av en anledning. Om det är rekordvinsten du är ute efter är det däremot bara att kavla upp ärmarna, vara ihärdig och inte ge upp!

Comments are closed.