3 nya spel att se fram emot 2018

by:

Spel

Det släpps tusentals nya spel på marknaden varje år, och det kan ibland kännas som en djungel att försöka navigera bland så många nya titlar för att hitta guldkornen. Men ett brett utbud är trots allt en av PCs fördelar över konsol (det och avsevärt bättre grafik), så här är vår lista på tre nya PC-spel du absolut inte får missa under 2018:

Pillars of Eternity II: Deadfire

Pillars of eternity blev en stor hit när det släpptes 2015, omtyckt av både kritiker och rpg-fantaster, och uppföljaren Pillars of eternity II: Deadfire lovar att bli detsamma. Spelet ger en helt öppen värld, övärlden Deadfire, som navigeras med hjälp av ett skepp. Spelet fungerar både som fortsättning på det tidigare, eller som fristående historia, vilket kommer tilltala både etablerade spelare och de som nyligen upptäckt denna äkta pärla bland spelhistorien. Spelutvecklaren Obsidian har behållit mycket av det som gjorde Pillars of Eternity speciellt, men med fingertoppskänsla gjort förbättringar i många avseenden som spelaren garanterar kommer uppskatta.

Jurassic World Evolution

För den som alltid velat se ett fungerande Jurassic Park, är detta spel är riktigt måste. Från skaparna av Planet Coaster kommer här ett simulationsspel där du ges möjlighet att bygga din helt egna park, komplett med 40 olika dinosauriearter. Precis som i filmerna är det flera olika intressen som konkurrerar med varandra om parkens bästa, och det är ditt jobb att se till att Entertainment, Security, och Science-grenarna av parken alla är nöjda – annars kan det leda till sabotage. Fans av filmerna, inklusive de senare, kommer glädjas av att höra flera av skådespelarna bakom karaktärernas röster.

Darksiders III

Darksiders III följer, precis som dess två föregångare, av apokalypsens fyra ryttare, denna gång Fury, den mest oberäkneliga av dem alla, och med den starkaste karaktärs-utvecklingen hittills. Med Fury slåss spelaren mot de sju dödssynderna, en efter en, genom en härlig Zelda-esque blandning av pussel och våld och en modernt icke-linjär berättelse. Detta är absolut ett måste för äventyrsspel-fantasten, med release i November, lagom till önskelistan för jul – om du kan vänta så länge!

Comments are closed.